Jouw partner voor het creëren en beheren van video content voor jouw online bedrijfsomgeving.

 

Wij geven jouw bedrijf een A-label online zichtbaarheid en zorgen dat jouw social media strategie meegroeit in de ontwikkelingen binnen videomarketing.

Wij zijn gespecialiseerd in het visualiseren van jouw bedrijf, product/dienst of merk identiteit.

Bent u opzoek naar een bedrijfsfilm, promotievideo of wilt u een event aftermovie? Sky Promo Studio biedt content pakketten voor elke toepassing. 


Promotievideo

Bij een promotievideo wordt de focus niet gelegd op jouw bedrijf of merk, maar wordt de nadruk op jouw product of dienst gelegd. Promotievideo's zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld in te zetten als sponsored content voor Facebook/Instagram. Vaak is het mogelijk om in een vrij korte video de USP's (unieke voordelen van je product of dienst) over te brengen naar de kijker

Bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo introduceer je jouw bedrijf online. Ook wordt het gebruikt als bijvoorbeeld introductie video's voor het inlichten van bezoekers, en biedt het tevens de mogelijkheid om grote aantallen werknemers te informeren over de technieken en diensten binnen jouw bedrijf. Ook geef je de klant een visuele indruk van de locatie, werknemers en bedrijfsvoering.

Event Aftermovie

De evenementenbranche is natuurlijk vooroploper als het gaat over de video registratie van hun events.  Het delen van een aftermovie is dan ook het ideale middel om potentiële bezoekers in één oog omslag te laten kennis maken de sfeerimpressie. Vaak wordt de keuze gemaakt om een teaser video te combineren met een aftermovie. 

Branded Content

 Branded content is een combinatie van merk identiteit en content die waarde toevoegt in de vorm van entertainment of informatie. In vergelijking met adverteren staat bij deze contentvorm niet direct de commerciële boodschap van een merk centraalDoormiddel van branded content creëer je op jouw platforms een verbinding tussen jouw merk en de juiste doelgroep.