Branded Content

 Branded content is een combinatie van merk identiteit en content die waarde toevoegt in de vorm van entertainment of informatie. In vergelijking met adverteren staat bij deze contentvorm niet direct de commerciële boodschap van een merk centraalDoormiddel van branded content creëer je op jouw platforms een verbinding tussen jouw merk en de juiste doelgroep.

Promotievideo

Bij een promotievideo wordt de focus niet gelegd op jouw bedrijf of merk, maar wordt de spotlight op jouw product of dienst gecreëerd. Promotievideo's zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld in te zetten als sponsored content voor Facebook/Instagram. Vaak is het mogelijk om in een vrij korte video de USP's (unieke voordelen van je product of dienst) over te brengen naar de kijker

Bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo introduceer je jouw bedrijf online. Ook wordt het gebruikt als bijvoorbeeld introductie video's voor het inlichten van bezoekers, en biedt het tevens de mogelijkheid om grote aantallen werknemers te informeren over de technieken en diensten binnen jouw bedrijf. Ook geef je de klant een visuele indruk van de locatie, werknemers en bedrijfsvoering.

Event Aftermovie

De evenementenbranche is natuurlijk vooroploper als het gaat over de video registratie van hun events.  Het delen van een aftermovie is dan ook het ideale middel om potentiële bezoekers in één oog omslag te laten kennis maken de sfeerimpressie. Vaak wordt de keuze gemaakt om een teaser video te combineren met een aftermovie. 

Social Media Management 

Het inrichten en onderhouden van diverse social media platforms vergt enorm veel tijd. Tijd die je naast je vaste taken binnen het bedrijf moet vrijmaken. Het goed uitvoeren van een social media strategie vraagt kennis en de juiste apparatuur voor de uitvoering. Het algoritme van social media platforms bepaald wat en wanneer jij een post te zien krijgt van de gedeelde content. Door het toepassen van de juiste frequentie, tijdschema's en captions creëer je een groter bereik en word je beter zichtbaar voor je doelgroep. 

Wij kunnen jouw complete social media uit handen nemen zodat jij je bezig kan houden met de offline taken van jouw bedrijf. Samen creëren we een strategie om jouw contentkalender maandelijks zo in te richten, dat potentiële klanten de juiste informatie krijgen van jou dienst, product en merk.  Zo blijven al uw social media kanalen up-to-date en zullen de website bezoekers/aanvragen aanzienlijk toenemen.  

Product fotografie

Ook verzorgen wij productfotografie voor de e-commerce branche in onze ingerichte fotostudio. Sky Promo Studio beschikt over diverse set-up mogelijkheden met bijpassende achtergronden voor jouw specifieke producten. Stuur jouw webshop producten vrijblijvend op voor een try-out.